Poseidon Beregening

Poseidon Beregeningssystemen B.V. is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van beregeningssystemen.

Werken bij Poseidon

Poseidon is sinds 2004 een apart bedrijfsonderdeel van civieltechnisch bedrijf De Ridder.
Zowel Poseidon als De Ridder zijn altijd op zoek naar geschikte kandidaten die het bedrijf kunnen versterken. Als je affiniteit hebt met het vak, inzicht hebt, gemotiveerd bent, graag wilt meedenken en niet bang bent voor een bepaalde verantwoordelijkheid in je werk, werp dan eens een blik op onze vacatures!
Acquisitie op basis van openstaande vacatures wordt niet op prijs gesteld.


Beregeningsmonteur

Heb jij verstand van elektrotechniek en/of ben jij een ervaren installatiemonteur? Heb je affiniteit met het groen en ben je graag buiten aan het werk? Dan zijn wij op zoek naar jou. De Ridder is voor haar dochteronderneming Poseidon beregeningstechniek op zoek naar een beregeningsmonteur.

Functieomschrijving

Als beregeningsmonteur bij de Ridder ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van beregeningsinstallaties voor sport- en golfaccommodaties, grote en kleine particulieren tuinen, of openbaar groen. Je werkt met twee ervaren collega’s in een hecht familiebedrijf. Het werk is enorm variërend; van de aanleg van een gloednieuw beregeningssysteem tot het oplossen van storingen of het uitvoeren van reparaties, op de meest uiteenlopende en soms prachtige locaties. In de wintermaanden werk je vooral in onze werkplaats waar wij het onderhoud en de reparaties uitvoeren aan ons eigen machinepark.

Over de Ridder

De Ridder is een hecht familiebedrijf, ooit gestart op 16 maart 1926 in een molen te Utrecht. Op dit moment werken er zo’n tachtig werknemers, waarvan de meesten op een vaste werkplek op een van de (sport)terreinen die we beheren. Onze core business is sinds 1926 wel wat veranderd: van het malen van graan naar de aanleg, het beheer, onderhoud en renovatie van sportaccommodaties, natuurterreinen en openbaar groen.

Het bedrijf bestaat uit drie divisies: een golf-, groen- en sportafdeling. We hebben ons in de loop der jaren ontwikkeld tot dè specialisten in midden Nederland in de aanleg en onderhoud van sportaccommodaties, denk aan golfbanen, voetbalvelden (o.a. de velden van FC Utrecht), jeu de boules-banen, tennis- en cricketvelden. Poseidon beregening is een dochteronderneming van de Ridder b.v. welke zorg draagt voor de beregeningssystemen op de verschillende locaties waar wij werkzaam zijn.

Functie-eisen

  • Minimaal 3 jaar relevante ervaring
  • Afgeronde relevante MBO-opleiding, bijvoorbeeld WTB
  • Je bent klantgericht, zelfstandig werkend en flexibel
  • Je houdt ervan je kennis te verbreden en houdt deze ook up-to-date
  • In bezit van Rijbewijs B(E) en VCA

Twijfel je of je geschikt bent voor deze functie? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd om samen met jou te kijken of deze functie bij je past.

Wij bieden

  • Een collegiale werksfeer binnen een hecht familiebedrijf waar eigen initiatief en creativiteit wordt gewaardeerd
  • Een goed salaris afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring
  • Grote diversiteit aan werkzaamheden binnen het vakgebied, op bijzondere locaties
  • Mogelijkheid tot groei in vakkennis en verantwoordelijkheden; wij investeren graag in ons personeel
  • Een vaste aanstelling met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden (cao LEO).

Geïnteresseerd, of heb je nog vragen?

Neem dan contact met ons op! Je kunt bellen naar 0346 35 18 80, en vraag dan naar Luc de Groot. Luc is onze projectleider beregening en kan je alles vertellen over de functie.

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met cv. Je kunt je sollicitatie mailen naar info@deridder.nl. Je bent ook van harte welkom voor een kop koffie op onze hoofdvestiging te Soesterberg.

 

Ontwerpen

Aanleggen

Renoveren

Vacatures


Menu