Poseidon Beregening

Poseidon Beregeningssystemen B.V. is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van beregeningssystemen.

Onderhoud en reparatie

Jaarlijks onderhouden wij beregeningsinstallaties op basis van onderhoudscontracten of op regiebasis. In het voorjaar wordt het systeem uitvoerig gecontroleerd, wordt er proefgedraaid en waar nodig goed afgesteld. In het najaar worden de systemen droog geblazen om vorstschade te voorkomen. Door de systemen preventief na te lopen bent u verzekerd van een uitstekend werkende installatie op de momenten waarop u het juist nodig heeft. Mocht u gedurende het groei- en droogteseizoen toch tegen een probleem aanlopen, reageren wij met onze servicemonteurs snel en adequaat. Wij hanteren hiervoor een vast tarief voor voorrijdkosten.

 

Ontwerpen

Aanleggen

Renoveren

Om een hoog kwaliteitsniveau te waarborgen werken we met gerenommeerde leveranciers en merken zoals Toro en Grundfos. Om de kwaliteit van onze projecten te bewaken zijn wij in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Ook zijn wij in het bezit van het veiligheidscertificaat VCA**.

Door de nauwe samenwerking met moederbedrijf De Ridder Golf, Sport en Groen kunnen we u een totaaloplossing bieden voor al uw groen, grijs én blauw.

Vacatures


Menu