Poseidon Beregening

Poseidon Beregeningssystemen B.V. is een installatiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van beregeningssystemen.

Golf & Sport

Op sport en golfcomplexen is een goed aangelegde beregeningsinstallatie een belangrijk onderdeel van het totale complex. Afhankelijk van de aard van de sport en het type veld worden er eisen gesteld aan de inrichting van de beregeningsinstallatie. We hebben hier ruime ervaring en kennis in opgebouwd en Poseidon kan voor u een uitgekiend ontwerp opstellen voor alle ondergronden (natuurgras, kunstgras of gravel), waarmee uw complex de beschikking heeft over een efficiënt en kwalitatief hoogwaardig systeem. Hoe efficiënter het systeem immers, hoe minder waterverbruik en energieverlies.

Ontwerpen

Aanleggen

Renoveren

Vanaf januari 2012 is het nieuwe Lynx besturingssysteem van TORO gelanceerd in Europa. Poseidon had de primeur om als eerste in Nederland dit systeem te installeren op Golfclub Anderstein te Maarsbergen en later op golfbaan de Texelse. Vanaf elke willekeurige plek in de baan kan met een smarttelefoon of ipad het gehele systeem worden bediend. Ook voor de sportveldbeheerder hebben we vergelijkbare systemen, waarbij vanuit huis, de beregening op uw velden kan worden aangestuurd.

Vacatures


Menu